RSS

BOTZ MARE LA CUPTOR

11 Dec

INGREDIENTE :

– 500 gr faina porumb

– 1,5 l apa

– 2 lingurite de sare

– 3 oua

– 100 ml lapte

– 250 gr branza de vaci sau cas framantat

– 2 linguri margarina

– 50 ml ulei

– 2 carnati de porc

– 100 gr cascaval

– sare sau vegeta – dupa gust

MOD DE PREPARARE :

Se pune la facut mamaliga (sa iasa mai moale), dupa care , intr-un bol se bat ouale cu laptele si margarina, apoi se adauga branza si uleiul, adaugam si mamaliga si mestecam bine in ele pana ce sunt cuprinse toate ingredientele, apoi le rasturnam intr-n vas yena uns cu margarina  ; separat taiem carnatii in feliute si ii punem deasupra compozitiei. Se lasa la cuptor timp de 35 de min. dupa care se scoate pentru a rade cascaval deasupra , dupa care se mai lasa in cuptor timp de 3 min. 

Se serveste cald , dar poate fi servit si rece.

POFTA BUNA!

NOTA: reteta am facut-o gandindu-ma la mamaliga cu branza de la bunica de la tara cand imi facea cate un bot si-l mancam pe nerasuflate…ce bun mai era … acum am modernizat putin reteta , ca dupa vremuri😉


 
2 comentarii

Scris de pe 11 Decembrie 2011 în Altele, Calde, Mancaruri

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

2 responses to “BOTZ MARE LA CUPTOR

  1. laura

    12 Decembrie 2011 at 12:04

    Scuze am uitat sa ma prezint.

     
  2. Anonim

    12 Decembrie 2011 at 12:00

    Cand mai faci un botz sa ne chemi si pe noi sa-l gustam ca altfel nu credem ca e bun.

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: