RSS

Supa pentru cei raciti

28 Ian

 

Ingrediente:

– 2 pulpe de pui ( de preferat de pasare crescuta   in   curte)
– 2 morcovi mai mari;
– 3 cartofi mai mari;
– 5 l de apa;
– taiatei de casa sau cumparati; sare; patrunjel  verde.

Mod de preparare:

   Se spala pulpele bine, se taie in doua, apoi se pune la fiert in cei 5 l de apa. Cand spuma se formeaza deasupra o luam cu o spumiera, lasand in continuare sa fiarba bine carnea pana devine foarte frageda. Cand s-a fragezit adaugam cartofii si morcovii taiati cubulete sau rondele.
   Cu 10 minute inainte de a da supa de pe foc  punem taieteii si putina sare. Dupa ce am inchis ochiul de la aragaz presaram putin patrunjel verde, dupa care se poate servi.
   Sa nu asteptati sa se raceasca supa prea tare, ca nu va mai trece raceala🙂 . E bine sa consumati cel putin de doua ori pe zi, cate un castron de supa pentru ca este unul dintre cele mai bune tratamente impotriva racelii.

   Pofta buna  si insanatosire grabnica!

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 28 Ianuarie 2012 în Calde, Mancaruri, supe

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: