Ingrediente:
200 gr orez
600 ml apa
150 gr fasole rosie fiarta sau la conserva
150 gr porumb fiert
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
4 lingurite ulei de masline
Patrunjel verde – dupa gust
Sare
Piper
Mod de preparare :
Se spala orezul si se pune la fiert 600 ml apa . Pieptul de pui se pune pe gratarul electric sau daca nu dispuneti de gratar , merge si intr-o tigaie teflonata bine incinsa. Dupa ce orezul si pieptul sunt gata , pregatiti un castron potrivit pentru prepararea salatei . Asteptati ca orezul sa se raceasca putin dupa care il puneti in castron , rupeti suvite pieptul de pui , adaugati pe rand porumbul , aredii taiati cubulete mai mari , fasolea (daca fasolea este din conserva , clatiti-o bine inainte) , cele 4 lingurite te ulei , sare , piper dupa gust , apoi amestecati usor. Dupa ce le puneti in farfurii presarati deasupra patrunjelul taiat marunt.
Pofta buna!
Anonim
4 decembrie 2023 at 10:25
https://big.md/